KÉPZÉSEK

Cégünk az AutoForm tanfolyamok teljes skáláját nyújtja az AutoForm felhasználóknak és a leendő felhasználóknak egyaránt. Az AutoForm képzések átfogják az AutoForm teljes termékstruktúráját a koncepcionális tervezéstől, a folyamat tervezésen át, a szerszámtervezés, a próbagyártás és üzemi alkatrészgyártás egészének végeselemes modellezését is beleértve.

A képzések fő célja:

A képzések elsődleges célja az alakítástechnológiai folyamatok, a szerszámgyártás és üzemeltetés területén dolgozó mérnökök számára az AutoForm program teljes körű megismertetése, a technológiai és szerszámtervezési feladatok, gyártási, üzemeltetési problémák hatékonyabb megoldásának támogatása

A képzések kiemelt funkciója  az AutoForm átfogó, integrált technológiai és szerszámtervezési filozófiájának (Comprehensive Digital Process Planning – CDPP) bemutatása.

Az AutoForm átfogó, rendszerszemléletű technológiai és szerszámtervezési filozófiájának (Comprehensive Digital Process Planning – CDPP) bemutatása a következő modulok részletes ismertetését jelenti:

  • az Alkatrész tervezés, termékfejlesztés (Part Stage)
  • a Technológiai tervezés és ajánlatkészítés (Planning & Bidding)
  • a Terítéktervezés (Blank Stage)
  • a Szerszámtervezés (DieFace Design)
  • a Folyamattervezés (Process Stage)
  • a Szimuláció felépítése és futtatása (Simulation Stage)
  • és a modellezési eredmények értékelése (Evaluation Stage)
A program ismertetésére alapvetően kétszintű tanfolyami rendszert kínálunk: egy ún. alap, vagy Basic Training és egy haladó, ún. Advanced Training tanfolyamokat (igény szerint magyar, vagy angol nyelven is), amelyeknek struktúrája az ábrán látható módon fedik le az AutoForm teljes palettáját.
Mind a kezdő, mind pedig a már bizonyos tapasztalatokkal rendelkező felhasználók eredményesen hasznosíthatják tanfolyamainkat. A kezdő felhasználók didaktikailag jól felépített tanfolyamokon gyorsan elsajátíthatják az AutoForm mindennapi használatához szükséges alapvető ismereteket, míg a gyakorlott felhasználók tapasztalt oktatók segítségével növelhetik tudásukat az AutoForm lehetőségeinek mélyebb megismerésével, illetve további speciális modulok és üzemi példák bemutatásával megismerve az AutoForm fejlett tervezési, modellezési lehetőségeit.

COMPREHENSIVE DIGITAL PROCESS PLANNING – CDPP

 

 

AZ AUTOFORM KÉPZÉSEK RENDSZERE ÉS KAPCSOLATA A TERVEZÉS FOLYAMATÁVAL

 

A fentieken túlmenően kimondottan a megrendelő igényei szerint személyre szabott tematikával is végzünk tanfolyami képzést. A tanfolyamokat telephelyünkön, illetve a szükséges infrastrukturális feltételek (hardware, software) rendelkezésre állása esetén a megrendelő telephelyén is végezhetjük.

Comments are closed.