MEGOLDÁSOK

AZ AUTOFORM SZOFTVER

 

Az AutoForm magas színvonalú szoftveres megoldásokat kínál a szerszámtervező és lemezalakítással foglalkozó iparágak számára. Az AutoForm növeli a tervezés pontosságát és megbízhatóságát, csökkenti a szükséges szerszámpróbák számát, a gyártmányok bevezetési idejét, ezáltal lerövidíti a próbaidőt és végeredményképpen olyan alkatrész és szerszám tervek készítését teszi lehetővé, amelyek biztonsággal, költséghatékonyan legyárthatók. Mindezek mellett a gyártási idő és a selejtszázalék is nagymértékben lecsökkenthető.

Az AutoForm gyakorlati szemléletű, ipari know-howja és a fejlesztők lemezalakítás területén szerzett szakismerete egy teljes körű integrált rendszert alkot olyan speciális funkciókkal, amelyek alkalmasak a gyártási folyamat minden egyes fázisának elemzéséhez, áttekintéséhez és optimalizálásához.

Az AutoForm a gyártási folyamat teljes egészéhez nyújt megoldásokat, kezdve a különálló moduloktól a kis és közepes méretű vállalkozások, vállalatok számára, a teljes körű, integrált, összetett modulrendszerekig a nagy vállalatok részére.

 

SZOFTVERES MEGOLDÁSOK A TELJES FOLYAMATHOZ

 

Az AutoForm komplex, integrált szemléletű felépítését szemlélteti az alábbi folyamatábra, amely az AutoForm moduláris, egymásra épülő strutúráját mutatja a Koncepcionális Terméktervezéstől, a Technológiai és Szerszámtervezésen át, a szerszámok gyártásáig, a technológiai és szerszámpróba támogatásáig, továbbá az üzemi gyártásközbeni esetleges problémák elemzéséig, a megoldás hatékony támogatásáig.

 

Az egyes AutoForm modulok teljes integráltságának, valamint a parametrikus tervezési alapelv alkalmazásának köszönhetően, az egyes fázisok tervei és eredményei könnyen és közvetlenül átvehetők a későbbi fázisokhoz. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a párhuzamos tervezésből fakadó előnyöket, amelynek köszönhetően optimalizálható a tervezéshez szükséges idő és költség, fokozható a termékminőség, így növelve a hatékonyságot és termelékenységet.

 

PONTOSSÁG, GYORSASÁG ÉS KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

 

Az AutoForm szoftver jól ismert pontos eredményeiről és rövid tervezési idejéről, valamint rendkívül könnyen használható felhasználói felületeiről, amelyek megbízhatóan és gyakorlatiasan segítik a tervezést, a mérnöki számításokat és a gyártási folyamatokat. A pontosság, gyorsaság és felhasználóbarát felületek rendkívüli kombinációja teszi lehetővé, hogy forradalmi módon lecsökken az időszükséglet és költség, amelynek köszönhetően az AutoForm méltán vezető szoftver a lemezalakítás területén.

 

AZ AUTOFORM SZOFTVEREKET ALKALMAZZÁK:

 

  • Terméktervezők
  • Technológus mérnökök
  • Szerszámtervező szakértők
  • Termelésirányító szakemberek
  • Gyártó mérnökök

Több száz kis és nagy alkalmazotti létszámú vállalat számára az AutoForm szoftver biztosítja a legjobb teljes költség mutatót (TCO – Total Cost of Ownership). A programot hagyományos számítógépekre fejlesztették, különleges hardverigény nélkül, és az összes gyakran használt operációs rendszer – Unix, Windows és Linux – alatt  egyaránt fut. Az összes nagyobb CAD tervező programmal kompatibilis és bármely munkarészlegen és beosztásban dolgozó felhasználó könnyedén elsajátíthatja a használatát. A vállalati munkatársak rövid idő alatt kiképezhetők az AutoForm szoftver hatékony alkalmazására, amelyhez cégünk a vállalati igényekhez illesztett, speciális képzési programokkal segíti a felhasználók munkáját.

Az AutoForm szoftver tervezésénél fontos szempont volt, hogy tökéletesen beépüljön a már létező üzleti folyamatokba. Ennek köszönhetőn egy rendkívül költséghatékony szoftver megoldást kapunk, amely a felhasználó saját környezetében segít elérni a maximális termelékenységet.

Comments are closed.