AUTOFORM PROCESSEXPLORER

SZERSZÁMTERVEZÉS ÉS A TELJES ALAKÍTÁSI FOLYAMAT TERVEZÉSE, MODELLEZÉSE

 

Az AutoForm Process Explorer a teljes alakítási folyamat gyors és interaktív tervezéséhez, modellezéséhez és a legfontosabb eredményváltozók releváns értékeléséhez nyújt kiváló segítséget. Folyamattervező és szerszámtervező mérnökök számára ad biztos támpontot a teljes tervezési folyamat során.

 

AZ AUTOFORM PROCESS EXPLORER AZ ALAKÍTÁSI FOLYAMAT MINDEN LÉPÉSÉT HATÉKONYAN ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ FELHASZNÁLÓI BEÁLLÍTÁSOKKAL TÁMOGATJA.

 

A Process Explorer a hatékony szimulációt egy könnyen megérthető és követhető munkafolyamattal, a folyamaton való végig navigálással biztosítja. Hatékonyan támogatja a legrelevánsabb folyamat és szimulációs paraméterek definiálását. A Process Explorer a szimuláció eredményeinek  gyors és könnyű értelmezését teszi lehetővé.

Az AutoForm Process Explorer az első és egyetlen olyan szoftver, amely együttesen alkalmazza a legkorszerűbb megoldásokat a feladattól függően teljes héj, vagy membrán elemek alkalmazásával a pontos szimulációs eredmények elérése érdekében az egész alakítási folyamatról, megfelelő gyorsasággal ahhoz, hogy kiválóan használható legyen az ipar számára.

Az AutoForm Process Explorer beviteli és eredmény adatainak strukturáltsága a technológia és a  szerszámtervezők gondolkodásához illeszkedik és a műhelyekben zajló munkafolyamatok valós jellegét tükrözi.

 

AZ AUTOFORM PROCESS EXPLORER SZÁMOS TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN A SZOFTVER

 

  • Gyors és megbízható – pontos szimulációt eredményez a legtöbb esetben még bonyolult lemezalkatrészek esetén is néhány 10, de max. néhány 100 perc alatt  (az AutoForm elismerten kb. 10-szer gyorsabb, mint a korábbi szoftverek ugyanakkora, vagy fokozott pontosság mellett).
  • Felhasználóbarát és praktikus – a szoftvert könnyen tudják alkalmazni a technológia és szerszámtervezők, szerszámkészítők és a gyártástervező mérnökök.
  • Költséghatékony: költséges számítógép hardver és FEA szakismeret nem szükséges.

Az AutoForm Process Explorer minden olyan tényezőt tartalmaz, amelyek a teljes lemezalakítási folyamat elemzéséhez és optimalizálásához szükségesek.

 

Comments are closed.