AutoForm CostEstimator

A gyártási folyamat gyors meghatározása az alkatrészek és a gyártáshoz szükséges szerszámok költségeinek pontos számításával

Az AutoForm-CostCalculator egy olyan költségkalkulációs program, amelyet az OEM tervezési osztályok és alkatrész beszállítók részére fejlesztették. Ez a szoftver lehetővé különféle alternatív gyártási folyamatok gyors és átlátható definiálását és az alkatrészek költségeinek pontos számítását az autóipari gyártmányok területén.

A program teljesen új megközelítésben kezeli az alkarészek költségeinek számítását, az alkatrész geometriájából kiindulva. A program automatikusan elemzi az alkatrészt, azonosítja az alkatrész azon tulajdonságait, amelyek befolyásolják a gyártás költségeit. A meghatározott gyártási tervek alapján egyetlen kattintással kiszámítható az alkatrész darabköltsége, a gyártáshoz szükséges szerszámok költségeivel együtt. A program létrehoz egy részletes és jól átlátható költségszerkezetet. A folyamattervezők és költség számításért felelős munkatársak szisztematikusan tudnak értékelni több alternatív gyártási koncepciót, és hamar beazonosítható a költséghatékony folyamat. A szoftver bámulatos sebessége és könnyen használható jellege jelentősen felgyorsítja az alkatrészekhez kapcsolódó költségkalkulációt.

Az egyedülálló költségkezelő szoftver korszerű helyettesítője a hagyományos költségkalkulációnak, amely fárasztó Excel-alapú táblázatokat és kézileg bevitt adatokat alkalmaz a lemezalkatrészek költségeinek meghatározására. Ezentúl nincs szükség a költségszámítás során szubjektív megítélésekre, amelyek általában az áttekinthetőség hiányát eredményezték és gátolták az eredmények reprodukálhatóságát. Ez a rendkívül gyakorlatias és innovatív megoldás segít a folyamattervezőknek és költségbecslőknek abban, hogy rövid idő alatt pontos, teljes körű és megbízhatóan megismételhető adattáblákat hozzanak létre.

Az AutoForm CostCalculator fő előnyei a következők:

  • Egyedülállóan megbízható és teljes körűen áttekinthető szerkezetű költségszámításokat biztosít.
  • Növeli a tervezés pontosságát és hatékonyságát, azáltal, hogy lecsökkenti azon lehetséges tervezési hibák számát, amelyek kiugró költségeket és kritikus időbeli késéseket eredményezhetnek.
  • Jelentősen felgyorsítja a költségszámítási folyamatot, a szoftver sebességének és könnyen kezelhetőségének köszönhetően.
  • Lehetővé teszi a gyártási folyamatok, műveletek és szerszám összetevők vállalati szintű sztenderdizálását.
  • Lehetővé teszi az alkatrész és szerszám költségek megbízható reprodukálhatóságát.

Az AutoForm-CostCalculator fő jellemzői a következők:

  • Teljes körű 3D grafikus megjelenítés, a CAD geometriát felhasználva
  • Intelligens gyártási folyamat tervezés az alkatrész jellemző adatainak automatikus beazonosításával
  • Hatékony megoldás az alkatrész darabköltség és a szerszámköltségek számításához
  • Kész megoldások a felhasználói adatok teljes testre szabhatóságának lehetőségével

Comments are closed.