AutoForm Quicklink for NX

Az AutoForm szoftver közvetlen integrálása a UniGraphics NX CAD rendszerbe

Ez a modul közvetlenül integrálja az AutoForm szoftvert és az AutoForm paramétereket a NX CAD rendszer környezetébe, a két programot így asszociatív módon összekapcsolva. Az AutoForm felhasználói irányítása és a szimulációs fájlok kezelése részlegesen átkerül az NX CAD rendszer környezetébe. Ez az összekapcsolás nemcsak a tervezés és tervezési ciklusok gyorsaságát és hatékonyságát növeli meg nagymértékben, hanem az NX CAD rendszeren belül az alkatrész adatok, az AutoFormon belül pedig a folyamat adatok összehangoltságát is elősegíti.

A felületi, görbületi és szerszám orientációs információk átkerülnek az AutoForm környezetből az NX CAD rendszer környezetébe, és a kapcsolódó folyamat séma a  NX CAD rendszer alkatrész dokumentumában kerül elmenésre. Hasonlóképpen a felületi, görbületi és szerszám orientációs információk átkerülnek az NX CAD rendszerből az AutoFormba, hogy frissítse és eltárolja az alkatrész geometriát és hogy folyamat adatokkal szolgáljon.

Az AutoForm-QuickLink for NX a következő előnyöket nyújtja a felhasználóknak, akik az AutoFormot és az NX CAD rendszert együtt használják:

  • A teljes termékfejlesztési ciklus gyorsabb és hatékonyabb
  • Termék és folyamat adatok automatikusan és azonnal frissülnek, és ebből adódóan pontosabbak (a felületi adatoknál nincs átalakítás vagy közelítés)
  • Az adatforrásbeli hibák minimalizálódnak, minthogy az összes felhasználó egy, közös CAD fájlból dolgozik (nincsen kézi adatátvitel, vagy kézi adatkezelés)
  • Az AutoForm eredmények közvetlenül hozzáférhetők az NX CAD rendszer felhasználók számára
  • párhuzamos tervezési projekteket is lehetővé tesz
  • könnyebben használható AutoForm szoftver az NX CAD rendszer környezetben

Comments are closed.