EasyBlank

Az AutoForm e-kereskedelmi megoldást is kínál, melynek célcsoportja a kis- és közepes méretű vállalatok világszerte, és célja előmozdítani azt, hogy ezek a vállalatok is élhessenek a lemezalakítási ipar szimulációs technológiáinak előnyeivel.

Az EasyBlank alkalmazás célja, hogy kiszámítsa a lemezalkatrészek terítékeinek körvonalait a 3D-s CAD fájlok alapján. Az így kiszámított terítéket a program elrendezi, optimalizálja a lemeztekercshez, és becslést készít a lemez szerszám tervekhez kapcsolódó anyagköltségeiről.

Az EasyBlank egy OneStep inverz számítási módszert alkalmaz ahhoz, hogy az összetett 3D-s alkatrész terveket sík terítékké alakítsa, másodpercek alatt. A teljes folyamat, a CAD fájl importálásától az eredmények képernyőn való megjelenéséig, jellemzően kevesebb, mint 3 percet vesz igénybe.

Az EasyBlank szoftver ingyenesen letölthető és ingyenesen alkalmazható. Az eredmények azonnal megvásárolhatók IGS CAD formátumban, egy részletes jelentéssel kiegészítve. A jelentés megvásárlása feljogosítja a felhasználót arra, hogy az eredményeket kereskedelmi célokra használja fel.

A jelentések részletes információkat tartalmaznak az anyagfelhasználással, az alkatrész falvastagságának változásával, a teríték körvonalával és az optimális terítékelrendezéssel kapcsolatban. A felhasználó számára nyerhető előnyök a korai költség elemzés, az anyagköltségek, az anyagfelhasználás és a keletkező hulladék minimalizálása.

További információkért látogasson el a www.easystamping.com honlapra.

Comments are closed.